Signup for g-link Newsletter here...Print?Tell a friend about this page...

This page in English, please

[Fortsat fra forsiden...]

g-link er uafhængig af platform.
g-link bygger på kendte teknologier: Siderne er skrevet i klassisk ASP / HTML krydret med lidt JavaScript. Derfor kan g-link CMS implementeres på alle Windows maskiner og endda Linux maskiner med understøttelse af ASP. Al vedligeholdelse kan foregår fra din favorit-browser uanset om det er en MS Internet Explorer, Mozillas Firefox, Googles Chrome, Apples Safari, Opera eller en helt femte browser på en PC, Mac eller en Android Tablet.
g-link CMS er skrevet til Oracles gratis MySQL ver. 5.x for Microsoft Windows, men kan med få modifikationer også installeres på andre operativsystemer eller andre databaser; f.eks. Oracle eller Microsoft SQL-server. Selv Microsoft Access kan anvendes, men det anbefales dog ikke pga. databasens begrænsninger.

g-link CMS er modulært opbygget.
Fordi g-link CMS er modulært opbygget, kan du anvende lige netop de moduler, som du har brug for på din hjemmeside.
g-link CMS er et generelt hjemmeside-system, men den modulære opbygning gør g-link CMS let at tilpasse og udbygge, såfremt du får behov for at udvide systemets funktionalitet, så det tjener lige netop din hjemmesides formål.
g-link CMS fleksibilitet gør det ligeledes let at flytte et  "udviklings-site" til et "produktions-site" på en helt anden server. Med andre ord: Man kan opbygge hele sit website på sin hjemmecomputer - endda offline - og efterfølgende flytte hele sitet til en produktionsserver med ganske få klik.

g-link CMS er let at installere.
Alle databasens tabeldefinitioner er samlet i én tekstfil. Ingen af programfilerne kræver tilretning. Alt du behøver er at uploade g-link CMS og få klik senere er dit system klar til konfiguration. Hvis du vælger et bruge et af de færdige `temaer´ har du farver og fonte sat op på ½ minut!

Let installation af g-link CMS: Tre trin - og systemet er klar til brug... Klik for at læse om hvordan du downloader g-link CMS... Upload med dine favorit FTP-klient, g-link CMS indbyggede gUp script eller direkte fra din fortrukne Browser eller Windows Stifinder... Se hvor let er det at forbinde til servere... Opret din database med kun tre klik... - Så er du klar til at bruge dit g-link CMS! Klik for direkte link til download af g-link CMS - husk at registrere dig efterfølgende (Det er helt gratis!) Klik for at læse om hvordan du udpakker g-link CMS...

Til hele installationsprocessen er der en let forståelig emne-relateret hjælp. Og hvis det ikke er nok, kan du altid anvende online hjælpen eller online vidensbanken, brugerforum eller de andre online ressourcer på www.help.g-link.dk. I løbet af mindre end en halv time er dit websted klar til brug.

Frihed til at vælge.
g-link CMS er ikke udviklet ud fra kommercielle interesser, men fordi vi kan! På samme måde som du bestemmer webstedets funktionalitet, layout og indhold, bestemmer du også selv prisen på dit websted: Du kan vælge selv at downloade g-link CMS og "hoste" dit websted på en almindelig hjemme PC via din bredbåndsforbindelse - hvorved det bliver helt gratis - eller du kan leje et web-hotel hos din Internet udbyder. Kildekoden låner du gratis af g-link.dk så længe den ikke anvendes til kommercielle formål, dvs. den koster dig ikke noget at bruge. Hvis du vil anvende g-link CMS kommercielt, så koster det en årlig brugsafgift på kr. 600,- (beløbet inkluderer én times support). Det eneste krav g-link.dk stiller er, at du ikke videredistribuerer kildekoden. Så prisen er meget konkurrencedygtig, ikk´!?
Hvis du ikke selv har ressourcer til at etablere/installere systemet eller du vil anvende systemet kommercielt, hjælper g-link.dk dig gerne mod almindelig timebetaling eller et fast tilbud.
g-link.dk er ikke et kommercielt foretagende, men drives med et ønske om at gøre det let for almindelige brugere at lave gode hjemmesider, som alle selv let kan vedligeholde. g-link.dk yder gerne både generel support og støtte til løsning af din specifikke opgave. Men måske kan du selv finde svaret på g-link.dk "reference-site" - enten på nyhedssiden eller i vidensbanken.

Før du vælger.
Før du træffer din beslutning, har du mulighed for at prøve "g-link CMS demo-site": Her kan du selv afprøve alle administrator-funktionerne og se den lethed, hvormed g-link CMS anvendes.
Hvis du vil afprøve g-link CMS i længere tid, opretter g-link.dk gerne et test-site til dig, dit firma, din organisation eller forening.
g-link.dk hjælper dig gerne i gang; uanset om det drejer sig om hardware, netværk, domæne-registrering, overflytning af et eksisterende domæne, opsætning af server eller installation af g-link CMS. Og selvfølgelig også med alle andre almindeligt forekommende IT-opgaver.
Lyder ovenstående for godt til at være sandt?  Måske, men prøv selv...